Featured post

Harga Borong Kain Cotton 2016

Kain Cotton Murah 2016

Salam semua peminat kain cotton. Alhamdulillah walaupun duit ringgit jatuh teruk ditambah dengan GST lagi, kami di SWI Textile masih mengekalkan harga yang sama seperti sebelum ini 🙂

Harga borong kain cotton untuk tahun 2016 adalah seperti berikut. Kami adalah pemborong dan pembekal kain cotton terbesar di Malaysia dengan harga yang murah dan material yang berkualiti.

Harga Borong Kain Cotton 2016

5 psg – RM48/psg
10 psg – RM44/psg
50 psg – RM42/psg
100 psg – RM37/psg

Untuk pembelian 200 pasang ke atas sila hubungi kami untuk harga istimewa. Untuk pembelian kain cotton ‘by roll’ minimum order untuk satu design adalah 150 meter. Harga istimewa menanti anda.

SWI Textile sangat mementingkan kualiti kain yang dijual. Kami hanya membawa masuk kain cotton yang berkualiti sahaja untuk dijual.

Jika anda berminat untuk mendapatkan kain cotton murah, kami adalah pemborong kain cotton terbesar di Malaysia.

Nak dapatkan COUPON DISKAUN istimewa untuk pembelian kain cotton Vietnam dari kami? Sila daftar dalam Sistem Database SMS kami dengan segera! 50 orang pertama sahaja!

Kami akan simpan maklumat anda untuk promosi COUPON DISKAUN seterusnya dan sekiranya terdapat design kain cotton terbaru dari kami.

Jom dapatkan katalog borong kain cotton Vietnam dan harga terkini kami. Sila klik di sini -> Download Katalog Borong

download-katalog-kain-cotton-vietnam

Alamat kedai:

1. Shah Alam, Selangor

SWI Textile (SA0305992-X)
No. 3, 1st Floor, Jalan Labu 28/23,
Seksyen 28, Shah Alam, Selangor.

Contact No.: 019 246 0691

Waktu Operasi:
Sabtu – Khamis (11:00 am – 8:00 pm)
Jumaat (Tutup)

2. Taman Keramat Permai, Kuala Lumpur

SWI Textile (SA0305992-X)
24-1F, Jalan AU 1A/4A,
Taman Keramat Permai,
Kuala Lumpur

Contact No.: 012 345 0071

Waktu Operasi:
Sabtu – Khamis (11:00 am – 8:00 pm)
Jumaat (Tutup)

3. Kuantan, Pahang

SWI Textile (SA0305992-X)
No.B82, Tingkat 1A,
Lorong Tun Ismail 6,
25000 Kuantan, Pahang.

Contact No.: +6016 432 5368 / +6012 953 6482

Waktu Operasi:
Isnin – Ahad (10:00 am – 6:00 pm)

4. Johor Bahru, Johor

SWI Textile (SA0305992-X)
21-1, 1st Floor,
Jalan Setia Tropika 1/27,
Taman Setia Tropika,
Johor Bahru, Johor.

Contact No.: 017 715 4063

Waktu Operasi:
Isnin – Ahad (10:00 am – 6:00 pm)

Pemborong Kain Cotton Vietnam

Kisah Suri Rumah Ini Buat Sales Kain Cotton Sehingga RM15k

Pemborong Kain Cotton 2017

Nama saya Siti Rozana Binti Ibrahim.

Berasal dari Shah Alam, Selangor.

Saya mula menjual barang secara online pada tahun 2015 bersama suami. Pada mulanya saya hanya buat secara suka2 sebab saya memang peminat tegar kain cotton.

Selain dari kain cotton ada macam2 lg yg saya jual masa mula tu, sampai satu masa Jumpa Supplier yg sesuai dgn kehendak kami.

Tapi masa awal tahun Sales kami biasa2 je, sekitar RM1,000-2,000 je sebulan. Masa tu saya masih bekerja lg. Saya hanya jual kt kawan2 di ofis je.

Lps tu sy cuba jual di IG dan FB. Sambutan sangat menggalakkan. Terkejut juga saya ramai org yg suka kain cotton ni. Hari2 saya kene pegi pos barang kt pos ofis lps balik kerja. Tu x termasuk order kawan2 dekat ofis lagi.

Kain Cotton Murah 2017

Selepas 5 bulan saya letak jawatan dan buat bisnes kain cotton ini secara full time hanya di rumah. Alhamdulillah sales sekarang sekitar RM10,000-15,000 sebulan.

Tips yg sy nak kongsi adalah berkaitan dengan cara nk uruskan database pelanggan. Database pelanggan sgt penting sbb kain cotton ad design baru setiap bulan. Bila design baru sampai sy akan maklum kepada semua pelanggan melalui WhatsApp. Kalau ad 1000 customer mesti penat kan nk msg satu2..Tak perlu nk msg sorg2.

So macam mana nk Whatsapp 1000 pelanggan sekali gus?

Bila pelanggan dah Whatsapp kita, mudah untuk kita follow up ramai2 sekaligus menggunakan fungsi ‘Broadcast’. Fungsi ‘Broadcast’ ni tak sama dengan ‘Group Chat’. Bila kita hantar ‘broadcast’, pelanggan akan dapat Whatsapp dari kita secara personal. Dan paling best, fungsi ‘broadcast’ ini PERCUMA!

Pastikan kita ‘broadcast’ pada senarai prospek yang dah save nombor kita. Kalau tak, ada kemungkinan message kita tak sampai dan nombor kita akan di ‘blacklist’ oleh Whatsapp.

Kalau kita dapat WhatsApp dr pelanggan, mmg diorg dah save no kita kecuali kalau kita yg WhatsApp die dulu. Ada kemungkinan yg die tidak save no kita.

Satu group broadcast boleh letak 256 org shj. So kalau dh full boleh create group broadcast yg baru. Sy nasihat jgn selalu broadcast utk menjual. Customer akan cepat bosan dan mayb akan block kita. Sebulan 2-3 kali broadcast utk menjual dan 2-3 kali broadcast lg utk wish hari perayaan atau kongsi doa atau hadis.

Itu saje tips dari saya semoga bermanfaat utk semua peniaga! Terima kasih SWI Textile – Pemborong Kain Cotton kerana membekal kain cotton yg berkualiti pd harga yg sgt berpatutan!

Jika anda berminat untuk mendapatkan kain cotton murah, kami adalah pemborong kain cotton terbesar di Malaysia.

Nak dapatkan COUPON DISKAUN istimewa untuk pembelian kain cotton Vietnam dari kami? Sila daftar dalam Sistem Database SMS kami dengan segera! 50 orang pertama sahaja!

Kami akan simpan maklumat anda untuk promosi COUPON DISKAUN seterusnya dan sekiranya terdapat design kain cotton terbaru dari kami.

Jom dapatkan katalog borong kain cotton dan harga terkini kami. Sila klik di sini -> Download Katalog Borong

download-katalog-kain-cotton-vietnam

Alamat kedai:

1. Shah Alam, Selangor

SWI Textile (SA0305992-X)
No. 3, 1st Floor, Jalan Labu 28/23,
Seksyen 28, Shah Alam, Selangor.

Contact No.: 019 246 0691

Waktu Operasi:
Sabtu – Khamis (11:00 am – 8:00 pm)
Jumaat (Tutup)

2. Taman Keramat Permai, Kuala Lumpur

SWI Textile (SA0305992-X)
24-1F, Jalan AU 1A/4A,
Taman Keramat Permai,
Kuala Lumpur

Contact No.: 012 345 0071

Waktu Operasi:
Sabtu – Khamis (11:00 am – 8:00 pm)
Jumaat (Tutup)